top of page

endurance challenge sophia 

Sophia ziekenhuis, baby, steun onderzoek naar aangeboren longafwijkingen

WAArom gaan wij deze loop doen?

Wij, de gepassioneerde beoefenaars van de sport; MMA, staan op het punt om ons enthousiasme en vastberadenheid te bundelen voor een nobel doel. We willen graag uw hulp vragen om kinderen met aangeboren longafwijkingen te ondersteunen, en het Sophia Kinderziekenhuis is de bestemming van onze inspanningen!

 

Uw donatie, hoe klein of groot ook, maakt een verschil. Samen kunnen we de last verlichten voor diegenen die vechten voor elke ademhaling. Laten we samenwerken als een sterke community om deze kinderen te laten zien dat ze niet alleen zijn in hun strijd. Doneer vandaag nog en help het Sophia Kinderziekenhuis bij het verzorgen van kinderen met aangeboren longafwijkingen.

 

wij willen onze passie voor sport gebruiken om een positieve impact te creëren in hun leven.

 

Alvast bedankt voor uw steun en voor het delen van onze missie. Laten we samen het verschil maken!

Met sportieve groet,

Rōnin MMA

Wat gaan we doen?

Dit avontuurlijke evenement daagt deelnemers uit om hun fysieke en mentale grenzen te verleggen terwijl ze zich inzetten voor een geweldige zaak. De Endurance Challenge omvat een inspirerende mix van:

 

🏃‍♂️ Hardlopen: Een uitdagend parcours dat uithoudingsvermogen test.

 

🏋️‍♀️ Lichaamsgewicht oefeningen: Strategisch geplaatste stations waar deelnemers hun kracht en doorzettingsvermogen kunnen laten zien met lichaamsgewicht oefeningen.

 

🤝 Teamwork: Samenwerking is de sleutel! Deelnemers worden aangemoedigd om te werken als een team en elkaar te ondersteunen bij elke stap van de uitdaging.

 

De opbrengsten van de Endurance Challenge gaan rechtstreeks naar het Sophia Kinderziekenhuis. Door deel te nemen aan dit evenement, draag je bij aan betere behandelingen en een positieve impact op deze jonge levens.

 

Doe mee en laat zien dat sportieve prestaties en compassie hand in hand kunnen gaan. Samen kunnen we de uitdaging aangaan en hoop brengen waar het het hardst nodig is.

 

Concrete informatie over de Endurance Challenge volgt nog, wil je jezelf alvast voorbeiden kom gerust met ons mee trainen!

hoe kan ik een bijdrage doen?

link naar website 
Sophia

doneer nu!

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Thanks for submitting!

bottom of page