top of page

trainers

Wij zijn een groep trainers met een gezamelijke passie en dat is bewegen. Niks is te gek en in onze ogen is bewegen een kunst. Wij willen creativiteit over brengen, de limits van jouw fysieke kunnen en durven naar een hoger level brengen. Dat alles wel op een veilige en gestructureerde manier. Wij trainen vaak ergens met de groep mentaal en fysiek naartoe. Hoewel Freerun een erg vrije sport is, vergt het alsnog een hoop discipline. Uiteindelijk draait het vooral om de fun en al dat samen maakt ons Young movement. 

groep

Onze groep bestaat uit allerlei soorten individuen, uniek zijn is bij ons belangrijk en niemand is het zelfde. We trainen samen als groep om beter te worden, iedereen leert van elkaar en daagt elkaar positief uit. We vinden het belangrijk dat iedereen zich vanaf dag 1 bij het team voelt. Iedereen is welkom en iedereen heeft ons wat te bieden. 

lessen 

De lessen bij ons zijn gestructureerd, onderhouden van tricks, opwerken naar tricks en je creatieve flow te werk laten gaan. Iedereen krijgt persoonlijke feedback en hulp, daarbij traint iedereen op zijn eigen niveau. Na een les hopen wij kids meer zelfvertrouwen te hebben gegeven in het bewegen.  

workshops/shows. 

Wil jij een keer een toffe, uitdagende urbansports workshop of wil jij een evenement organiseren waarbij creative nieuwe sporten bij passen? Stuur ons een bericht!

bottom of page